Portland Landscape design

Information

This article was written on 07 Mar 2012, and is filled under Campus.

Current post is tagged

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Central Catholic High School, Portland, Oregon

To create a space that would accomodate the needs of small student groups as well as school assemblies a multi-leveled courtyard was created in close association with staff and the design team. The courtyard is intended to be the outdoor hearth of the school, a place that is visually pleasing, contemplative, and most important, a wonderful space to be in. A wide variety of plantings, many of them native, will be incorporated within the space and be an important part of the school’s on-going science program. Restoration of the existing sportfield and landscape improvements to meet current zoning requirements were an important aspect of the project.

Leave a Reply